Muzică creștină pentru copii

Iată câteva CD-uri pe care vă recomand cu drag să le ascultați împreună cu copiii voștri. Noi le-am ascultat cel mai mult în mașină, dar mai nou le ascultăm și în casă și se bucură de același succes. După un anumit timp i-am auzit pe copii cântând melodille și am realizat că le-au învățat involuntar.

Consider că este important să respectăm drepturile autorilor și să le răsplătim munca cumpărând, nu copiind CD-urile. Încerc să vă ofer toate detaliile prin care puteți ajunge în posesia lor.

LUMINĂ PE CĂRAREA MEA – CD CU VOCI

 Este un CD cu 23 de cântări pentru copii. Un CD ideal pentru cei care doresc să le sădească copiilor   dragostea pentru Cuvânt. 22 dintre cântări sunt versete biblice puse pe melodii. O singură cântare nu are text exact din Biblie, aceasta prezentând Cărțile Noului Testament în ordine. Fetița mea a învățat fără să vrea toate aceste cântări doar ascultându-le când mergeam cu mașina. Acum le ascultăm și în casă și încercăm să le cânte și la biserică pe rând. Printre preferatele fetiței noastre se află: nr. 3 "Cheamă-mă în ziua necazului tău", nr. 9 "Domnul este milostiv" sau melodia cu flaut cum îi spune ea :) , nr. 10 "Cărțile Noului Testament" și nr. 23 "Iată, Eu stau la ușă și bat" – ea îi spune: cântarea cu bătutul la ușă. Între timp am cam învătat, atât eu cât și soțul, ce număr au melodiile preferate, pentru că ni le-a cerut să le asculte de prea multe ori.

Mai multe detalii despre CD găsiți aici: http://www.jubilate.ro/Products/ViewOne.aspx?ProductId=14

 

 

 

LUMINĂ PE CĂRAREA MEA – CD cu acompaniament

Acesta este un CD cu acompaniamentul cântărilor de pe primul CD. Este foarte util pentru cei care doresc să le cânte în biserică, dar nu au posibilitatea să fie acompaniați. Chiar dacă copilul vostru nu se descurca cu acompaniamentul, puteți să le cântați voi în casă împreună cu el și se poate să le prindă fără să-și dea seama.

Mai multe detalii despre CD, găsiți aici: http://www.jubilate.ro/Products/ViewOne.aspx?ProductId=15

 

 

 

 

 

 

CONTINENTAL KIDS – COMOARA

Acesta este un CD antrenant, cu melodii vesele și texte deosebite. Momentan, preferatele copiilor noștri sunt: nr. 2 "Vom reuși" și nr. 3 "Nu te teme". În majoritatea librăriilor virtuale nu este disponibil, dar dacă veți căuta un număr de telefon al studioului Mesaj, unde a fost înregistrat, cred că îl puteți comanda de acolo. Noi l-am cumpărat când am participat la un concert susținut de grupul de copii Continental Kids.

Câteva detalii despre CD găsiti aici: http://www.kerigma.ro/muzica.php?detalii=808

 

 

 

 

BUCURIA COPIILOR VOL. 1 – Veniți copii

Seria de CD-uri "Bucuria copiilor" face parte din amintirile dragi ale copilăriei mele. Pe vremea aceea se găseau sub formă de casete. Nu îmi amintesc dacă am ascultat chiar toate volumele, dar îmi aduc aminte ce bucuroasă am fost când le-am cumpărat copiilor mei și le-am reascultat :) Nu știu alte cântări mai variate ca mesaj și stil muzical. Copiii noștri le-au ascultat și reascultat până li s-a luat de ele :) Avem toată colecția cu excepția volumului nr 4 "Stea măreață". O singură atenționare am: spre deosebire de CD-ul Lumină pe cărarea mea de la Jubilate, unde găsiți doar texte biblice, în aceste cântări găsiți o paletă largă de mesaje care necesită analiza voastră atentă. Cu unele texte nu am fost întru totul de acord. Pentru că CD-urile noastre s-au cam uzat, noi am copiat melodiile pe un stick și așa avem posibilitatea să le alegem. Le ascultăm la un media player care citește stick usb.

Mai multe detalii despre acest CD, găsiți aici:DETALII

 

 

 

BUCURIA COPIILOR VOL. 2  și 3 – Picurii de ploaie și Armata Domnului

Enumăr câteva din cântările noastre preferate de pe acest CD: nr. 2 "E duminică-n zori", nr. 8 "Picurii de ploaie", nr. 9 "De lucrezi cu Isus", nr. 11 "Mai mare", nr. 15 "Îmi place Biblia", nr. 16 "Ascultarea".

Mai multe detalii despre CD găsiți aici: DETALII

 

 

 

 

 

 

 

BUCURIA COPIILOR VOL. 5 și 6

Preferata noastră de pe acest CD, este melodia nr. 11 "Nu trebuie s-aștept"

Mai multe detalii găsiți aici: DETALII

 

 

 

 

 

 

 

 

BUCURIA COPIILOR VOL 7 și 8:

Și aici avem cântări preferate: nr. 9 "Somn ușor", nr. 10 "Un ajutor în toate" și nr. 27 "Sunt mulțumit".

Mai multe detalii găsiți aici: DETALII

Leave a Reply