Copiii şi televizorul – Dimitri Christakis

Din acest material video am aflat multe informaţii folositoare, printre care şi ce efecte au desenele "Baby Einstein" pe care obişnuiam să le pun copiilor mei. După ce am vizualizat filmuleţul, am şters toată seria "Baby Einstein"de pe computer.

2 Responses to “Copiii şi televizorul – Dimitri Christakis”

 • Oana spune:

  Ma bucur ca ne impartasesti din experientele tale. Abia azi ti-am descoperit blogul si am parcurs cu placere cateva articole.
  Din pacate si eu am cazut in capcana aceasta a televizorului, iar acum mi-e greu sa-i "smulg" din febra jocurilor pe computer. Simt ca am dat gres pe undeva. Insa acum Dumnezeu imi mai da o sansa si sper ca la al 3-lea copil sa pot aplica tot ce am invatat cu ceilalti 2 si sa evit macar o parte din greselile trecutului.
  Te pup!

  • mami spune:

   Ma bucur ca ai gasit lucruri folositoare pe blogul meu si iti multumesc ca mi-ai scris. Asa am procedat si eu: de la primul copil pana la al treilea, am capatat putin mai multa experienta si am incercat sa nu mai repet greselile din trecut. Domnul Dumnezeu sa-ti dea intelepciune mai departe in educarea si cresterea copiilor tai!
   P.S. Momentan nu mai reusesc sa intru pe blogul tau. Sper sa reusesti sa remediezi problema tehnica.

Leave a Reply